Modele bluzash me shtiza

Markat e Tilla si Odgi, Mango, Jeffa, Zara, Jennyfer u ofrojnë klientëve ngjyra moderne, Duke përfshirë ngjyrë vjollcë, vjollcë, dritë Blu, Smeraldi, nenexhik, Koral, Zi dhe të tjerë. Modeli i KUQ dhe i ndritshëm do të përshtaten me të dyja brunetet dhe Blondet. Bluzë të bardhë për punë të zëvendësojë mundësinë e fildishtë ose ngjyrë bezhë. Bluza të zeza dhe Blu të Darkest janě të rëndësishme për stilin e zyrës. Modelet dhe format e jakës së bluzës janě Gjithashtu të ndryshme. Hark Mund të shërbejë si një pjesë dhe vazhdimin e jakë të qëndrojë, të jetë voluoze dhe élastike, dhe Mund të jetë modeste, Duke Ulur poshtë pjesën e mbjellë të Turn-poshtë jakë. MODELE për Plot femra janě bërë nga pëlhura më të dendura, ATA kanë një formë gjysmë ngjitur. Zgjidhni bluza me arches të Vogla PRAPA ose para, PASI Modelet me arches të mëdha Rreth qafës suaj NUK janě të rekomanduara për ju. Kombinoje ATO me pantallona klasike, Funde të zeza në gjunjë, xhinse. Ju Mund të përdorni një bluzë Nën xhaketën tuaj. Shumë designers ofrojnë bluza Topike me një Hark.

Modelet Chanel dhe botega në Foto duken të mahnitshme. Nëse dëshironi të dukeni si Kjo, MOS harroni se NUK duhet të keni frikë nga survente. Bluzë dhe gjëra të Tjera duhet të krijojnë një Varje natyrore, butësisht mbështjellin siluetin tuaj. Mundësitë e lira për rrobat duken të Mira me këpucë me takë të lartë në VAJZA të gjata dhe gra me lartësi të mesme. Pëlhura të hollë dhe siluetë të butë NUK bëjnë Vajzat e ulëta. Opsionet e Tilla janě të detyruara të kënaqin admiruesit e Stilit Individual. Nëse Jeni Duke kërkuar për një gjë të pazakontë dhe interesante, je kushtoni vëmendje bluzës me forma JO standarde. Është e mundshme që Ju do të gjeni një Hark në formën e një Fije, e CILA ne të theksojë stilin tuaj.

Dizajnerët e modës moderne ofrojnë versione të ndryshme të bluzave me jabot, të cilat kanë një origjinalitet të theksuar. Ka një ndryshim në vendndodhjen e Harkat në bluzë. Versioni Klasik është se Harku është vendosur në mes të bluzës. Marrëveshja asimetrike e Harkat në bluzë JEP pikantin imazhit, është një sfidë e caktuar e saktë Brenda kufijve të përshtatshmërisë modë. Arka Mund të vendoset në zonën e qafës dhe Mund të jetojë në vijën e décolleté. Në këtë Rast, bluzë ka një Qafë V, me të gjitha përfitimet që rezultojnë nga AJO për të ndërtuar (vizualisht shtrihet Vija e qafës, e hollë). Arka në bluzë, e Lidhur PRAPA është një komponent tërheqës për një zgjidhje të pazakontë të modës. Rastësisht, Harku në një veshje në modë Mund të jetë një Element i veçantë që vepron si një accessoire veçantë, cousu me bluza jakë, krejtësisht të ndryshme nga të Mirat Katran dhe të ketë një shumicë të mënyrave të Lidhur.