Modele de ciocolata topita

Daca topesti ciocolata, trebuie sa ai grija sa folosesti Temperatura potrivita, ca sa nu se Arda. Ciocolata Neagra se topeste la 50 grade Celsius, in timp ce varianta Alba nu ar trebui sa fie supusa unor temperaturi de peste 45 grade Celsius. Ciocolata Lichida este usor de folosit pentru a desena si a Decora cu EA in bucatarie diverse deserturi. Poti folosi ciocolata Lichida de diverse tipuri: ciocolata topita, Crema de ciocolata, SOS de ciocolata etc. Ciocolata este un ingrédient flexiil dans bucatarie. Sont divers texturi si arome si poate fi folosita cu succes atat dans preparatele de Baza, cat si in decoratiunile acestora. Acest lucru se datoreaza faptului ca ciocolata poate fi topita sau se poate intari in aproape orice forma doresti. Îți spun eu: potï obține decorațiuni impresionante cu ajutorul unor ustensile ciocolaterie. Astfel VEI aduce la viață ciocolatierul DIN Tine și VEI crea cele mai Frumoase decorațiuni.

Ai nevoie de ciocolata Neagra, pentru a o COFACE la cuptor, in forme Rotunde si de niste Crema de ciocolata Alba. Dupa ce sunt Gata “banii” de ciocolata Neagra, Poti folosi un instrument de ornat pentru a desena PE EI cu Pasta Alba simbolurile unor monede nationale: dolar, lira sterlina, Euro etc. da is Super am facut si eu frunzele dar nu Leam pus inca PE tort Sant in frigider Dar AM o problema cu ELE ca sau Albit Poutine en repos Miau iesit Super WAW, Super Arata multumesc.nu am incercat si chiar ma gandeam cum.ms pop semaine placut. Interesant. voi retine acest procédé de realizare al frunzelor. Felicitari! Pentru un finisaj Lucios, lăsați ciocolata topita sa se răcească pana la 26-28 ° C, prin adăugarea bucăților rămase de ciocolată. Apoi reincalziti ciocolata, pentru scurt timp la temperatura de lucru Dorita. Acesta este secretul de a face produsele DIN ciocolată profesionale: Arta de a temperare ciocolata. Cand vrei sa formezi decoratiuni de ciocolata pe care sa le aplici PE torturi, prajituri sau chiar inghetata, Tine CONT ca ciocolata trebuie sa fie una de calitate Cat mai mare si cu un continut Cat mai mare de UNT de cacao. Astfel, va ramane dans Stare maleabila mai mult timp. Dans caz Contrar, dans situatiile cand folosesti ciocolata Bogata in Alte tipuri de grasimi (precum uleiul de palmier), ciocolata va STA topita Poutine timp si chiar va forma MICI cocoloase, deci este de evitat. Un lucru esențial de care trebuie să ții CONT atunci Când Lucrezia cu ciocolata este Temperatura.

Dacă nu menții Temperatura optimă riști să compromiți ciocolata și să Cine fie imposibil să creezi decorațiunile dorite. Încălzită prea tare, ciocolata își pierde calitățile și nu mai poate fi modelată cu ustensile ciocolaterie. Wow, Super postarea asta, nu suis facut niciodata pentru ca mi se PAREA f greu. Les Pupici! Afla DIN articolele urmatoare cum sa faci Crema de ciocolata si SOS simplu de ciocolata. Mulțumesc pentru răspuns. Ideea e că în perioada asta nu găsesc Alte Frunze și de Trandafir nu am de unde sa iau. Am citit despre iedera propose (vorbeam de ce cataratoare) și se pare că DIN Frunze se fac diferite siropuri și infuzii. Deci nu cred că sunt toxice. SPER doar sa nu rămână rafale sau Miros de verdeață Dacă mĂ înțelegi ce vreau sa zic. O să încerc așa Dacă nu fac de Alte Frunze și Sper sa pot Pune și o Poza ceva cu tortul meu.

Pregateste-TI DIN timp o Yursin de copte (idéal Cerata), pe care o Tai la dimensiine Dorita. Traseaza-TI cateva Linii de orientare cu creionul sau deseneaza un modèle pe care vrei sa il urmezi, pentru a-TI usura munca. Daca vrei, Poti folosi aceasta TEHNICA pentru a imbraca lateralele unui tort dans ciocolata. Tot ce trebuie sa faci este sa masori tortul, ideal ornat cu Crema de UNT (crème au beurre), CACI e mult mai rezistenta la Transfer, apoi sa Tai Foaia de copte exact pe circumferinta tortului. Inaltia hartiei si a modelului poate sa depaseasca Poutine inaltia tortului, CACI de multe ori creaza un aspect mai elegant. Sigur ai observat ca multe DIN torturile pe care le gasesti in vitrinele cofetariilor au MICI decoratiuni de ciocolata.