Modele de unghii facute acasa

Modelele de Unghii semiluni sunt foarte “volatile”, putand transforma o manichiura Clasica intr-una exceptionala! In functie de culorile folosite si de cat de Mare este “semiluna” aplicata, Poti crea efecte dramatice. Ai nevoie de doua OJe de Culori diferite si de Benzi speciale pentru crearea semilunii. Indicat este sa aplici la finale si un strat Protector peste modelul de unghie final ca sa reziste mai mult timp ojele PE Unghii! Ai nevoie urgent de o manichiura sofisticata, dar nu ai timp nici sa Respiri? EI bine, IA repede o bucata mica de Dantela FINA, Pune-o peste unghiile date cu lac si da-te PE deasupra cu Oja Alba. Rezultatele sunt spectaculoase, dupa cum Poti vedea! Chiar Dacă Îţi faci manichiura acasă PE unghiile Naturale, asta nu înseamnă că trebuie să fie banală sau să se stries repede. Noi Îţi spunem cum să-ţi faci acasă o manichiură rezistentă şi spectaculoasă, chiar Dacă ça începătoare sau nu ai îndemânare. O manichiura Abstracta te va scoate DIN anonimat, INSA multe dintre ele sunt Cam dificil de realizat. Aceasta, INSA, poate fi incercata de oricine, chiar si de persoanele care nu si-au mai facut manichiura singure vrédata. Mai intai, da-te cu un Strat de Oja Alba. Inainte de acest pas, poti sa iti lipesti Scotch in jurul unghiilor sau sa te Dai cu Vaselina, ca sa Cureti mai usor (VEI face ceva mizerie). Lasa Oja sa se usuce bine inainte de a folosi Celelalte doua tipuri de Oja: Rosie si albastra. Ai nevoie de niste paie MICI (ca acelea de la cale de suc pentru copii). Toarna Putina Vopsea Rosie PE o hartie, Pune capatul unui PAI in Oja, apoi Sufla prin celalat capat, lesens paiul spre unghia Dorita.

VEI obtine un “Splash” de culoare foarte Dragut. Repeta pentru fiecare unghie in parte, asteapta sa se usuce si incearca apoi si cu Oja albastra. Poti schimba, Desigur, culorile. Simplu ca Buna Ziua, nu? Foto surSe: buzzfeed.com; Stylist.co.uk; Pinterest.com decorarea unghiilor este o activez populară și distractivă. Fiecare persoană are un stil diferit Când Vine vorba de colorarea și modelarea unghiilor. Practic, totul a început cu ideea de vopsire a fiecărei Unghii cu o culoare diferită. În prezent, Unii oameni au ajuns să FACA minuni cu puțin lac de Unghii. Există divers tehnici cu care potï obține rezultate incredibile. Citește mai departe pentru a afla cum să Cine decorezi unghiile acasă în cel mai simplu mod. La fel ca dans cazul précédent, Poti folosi orice instrument mentionat pentru a face bulinele (alege creionul Mecanic pentru a face buline foarte MICI). Peste Oja in Culoarea aleasa de tine, realizeaza un conglomérerat de buline, Dar doar pe o parte a unghiei. 7 idei de Freze simple pe care le Poti realiza in mai Poutine de 5 minutes daca nu ai timp sa Mergi la salon, inseamna ca nu prea ai timp nici sa Stai cu orele sa iti faci singura manichiura acasa.

Totusi, daca esti o femeie cocheta si nu vrei sa IESI DIN Casa cu unghiile nefacute, te ajutam noi cu 10 idei de manichiura pentru acasa, simple, rapide si extrem de chic! Latexul lichide se folosește pentru a curăța marginile cuticulelor și Vârfurile unghiilor, fără să fie necesară folosirea acetonei. Acesta se utilizează mai ales pentru modelele cu bureți sau ștampile. Acum că ai aflat cum să Cine decorezi unghiile acasă, nu ezita să Cine creezi singură cele mai Frumoase MODELE. Ça y est! Ai făcut de toate “uneltele” énumérer mai sus? Atunci citește în continuare pentru a afla cum să Cine decorezi unghiile acasă cu ajutorul Lor: O idee foarte simpla si rapida de manichiura realizata acasa presupune folosirea Scotch-ului. ITI Poti alege tu un design Creativ, sau poti sa incerci modelul de mai jos. Nu trebuie decat sa Pui bucati de Banda adeziva peste unghie si sa o pictezi linistita apoi. Cand vei da Scotch-UL la o parte, VEI avea o manichiura sofisticata si trendy! Una dintre cele mai simple manichiuri pe care le Poti face acasa este aceasta. Nu ai nevoie de Instrumente speciale pentru buline, ci doar de o agrafa de par cu capete Rotunde sau de un creion Mecanic.